Спецкурс випускової кафедри ОУБ: особливості проектування будівельних генеральних планів в умовах ущільненої̈ забудови: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни - Савенко, Володимир Іванович; Клис, Максим; Нестеренко, Ірина Сергіївна; Осипова, Анастасія Олександрівна; Ємельянова, Олена Миколаївна; Орищенко, Віктор Вікторович (КНУБА, 2025)
Містить мету, зміст і загальні відомості щодо теми практичних занять; теми й посилання на джерела для самостійного вивчення матеріалу; необхідні додаткові матеріали для виконання завдань практичних занять, та самостійної роботи. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» денної та заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: спецкурс; проектування будівельних генеральних планів; проектування