Регіональна політика в Іспанії і каталонська криза : висновки для України - Требін, Михайло Петрович (Бескиди, 2017)
Сепаратизм не лише українське, а й світове явище. Його мінімізація досягається ефективною регіональною політикою.
Keywords: регіональна політика в Іспанії; каталонська криза; сепаратизм; 332.14