Дослідження динамічного деформування демпферного пристрою з поздовжньою тріщиною на основі НМСЕ - Баженов, В. А.; Солодей, І. І.; Вабіщевич, М. О.; Ярош, А. О. (КНУБА, 2013)
Досліджено особливості динамічного деформування демпферного пристрою з поздовжньою тріщиною при її апроксимації спеціальними скінченими елементами та застосуванням методик обчислення динамічних параметрів механіки руйнування на основі НМСЕ.
Исследование динамического деформирования демпферного устройства с продольной трещиной на основе ПМКЭ
Dynamic deformation research of vibration damper with longitudinal crack based on SAFEM
Keywords: динамічне деформування демпферного пристрою; динамічні розрахунки