Порівняльний аналіз архітектури корчем і українського народного житла - Козакова, О. М. (КНУБА, 2017)
В статті досліджуються специфічні особливості архітектури українських корчем і народного житла. Показано спільне і відмінне в їх зовнішньому вигляді і розплануванні. На прикладах старих корчем показано основні типи планування і їх недоліки.
Keywords: корчма; народне житло; порівняння