Аналіз впливу вібрацій на стійкість системи штатив-тахеометр - Богданов, С. С. (КНУБА, 2013)
Розглядаються вертикальні переміщення системи «штатив-тахеометр» в умовах вібрацій при гармонічних, синхронних і рівних по амплітуді коливань системи в кожній точці штатива.
Keywords: вплив вібрації; система штатив-тахеометр; вертикальні переміщення