Роль маркетингових інновацій у розвитку будівельних підприємств - Газукін, Андрій (КНУБА, 2025)
У сучасних економічних реаліях, позначених жорсткою конкуренцією, стрімким технологічним прогресом та еволюцією споживчих запитів, будівельні підприємства стикаються з нагальною потребою пошуку новаторських підходів для зміцнення своїх конкурентних позицій. У цьому контексті особливої значущості набувають маркетингові новації, які не лише модернізують інструменти просування продуктів і послуг, але й ініціюють фундаментальні зміни в самій природі будівельного бізнесу.
Keywords: маркетингові інновації; розвиток; будівельні підприємства; конкуренція; споживчий запит