Ретроспективний аналіз формування торговельних комплексів (на прикладі ринкових комплексів) - Сазонова, Ю. О. (КНУБА, 2013)
Ретроспективний аналіз розвитку торговельних комплексів і ринків зокрема дав змогу прослідкувати за процесом становлення типології та визначити їх вплив на формування сучасних торговельних комплексів
Keywords: агора; форум; критий ринок; колгоспний ринок; торгові будинки; Ініго Джонс; павільйон; 725.2