Синтез кулачкового приводного механізму роликової формувальної установки з комбінованим динамічним режимом руху - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І. (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2016)
Розроблено конструкцію роликової формувальної установки з кулачковим приводним механізмом та побудовано профіль кулачка для забезпечення комбінованого динамічного режиму зворотно-поступального руху формувального візка.
Keywords: роликова формувальна установка; режим руху; кулачковий механізм; привод; 693.546