Гумор як засіб привернення уваги студентів - Паламарчук, Дмитро Анатолійович (ЦП КОМПРИНТ, 2018)
В сучасному світі наука розвивається швидкими темпами. Тому, це ставить нові задачі та сучасні виклики до педагога – як учителя, порадника та товариша. Це пов’язано з тим, що сучасний педагог повинен мати високі інтелектуальні та комунікативні якості, здатність критично мислити і творчо підходити до вирішення завдань, що поставлені перед ним. Пошук нових шляхів підвищення ефективності освіти стимулює й пошук педагогічних технологій, що дозволяють використовувати особовий потенціал вчителя, застосуванню якого раніше не відводилося достатньо уваги
Keywords: гумор; виховання; студент; мотивація; емоція; освіта; педагог; компетентність