Згущення дискретного каркасу поверхні - Золотова, А. В. (КНУБА, 2013)
В статті запропоновано метод згущення дискретного каркасу поверхні шляхом заповнення окремих порцій (комірок) поверхнями Кунса у дискретному вигляді із забезпеченням першого порядку гладкості стикування. Досліджена залежність величини навантаження від кроку сітки при рівномірно розподіленому формоутворюючому навантаженні.
Keywords: метод згущення; дискретний каркас; геометричне моделювання; величина навантаження