Благоустрій та естетизація промислових підприємств (на прикладі розробки побутових приміщень та зон релаксації) - Житкова, Наталія Юріївна; Рябець, Юлія Степанівна (КНУБА, 2025)
Містять вимоги та рекомендації щодо благоустрою та естетизації промислових підприємств на прикладі розробки побутових приміщень та зон релаксації. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: благоустрій; приміщення санітарно-побутові; зона відпочинку в промислових будівлях; гардеробні блоки в промислових будівлях; 721:725