Архітетурна екологія та екологічна інфраструктура - Зінов'єва, О. С. (КНУБА, 2013)
Розглядається сфера питань, які вивчає архітектурна екологія.
Keywords: архітектурна екологія; екологічна інфраструктура; architectural ecology; environmental infrastructure