Метод відриву зі сколюванням, право на достовірність - Ярас, В. І.; Ловейкін, С. О. (КНУБА, 2011)
Доводиться правомірність застосування сучасної реалізації методу відриву зі сколюванням у якості базового для побудови кореляційних залежностей для всіх неруйнівних методів визначення міцності бетону. Наводиться методика побудови кореляційних залежностей.
Keywords: міність бетону на стиск; неруйнівні методи контролю; непрямий показник; градуювальна залежність.