Вплив інструментів візуалізації інформації на хід реалізації проектів - Єгорченков, Олексій Володимирович; Єгорченкова, Наталія Юріївна; Чорна, Наталія Олександрівна (КНУБА, 2014)
Запропоновано новий підхід до процесів визначення необхідного для ефективного управління проектами інформаційного впливу, що формує нові знання у проектах. В його основі застосування інструментів теорії несилової взаємодії та моделей, методів і засобів візуалізації інформації.
Keywords: інформаційна взаємодія; теорія несилової взаємодії; знання; візуалізація інформації; управління проектом