Моделювання процесу ролико-екструзійного формування пустотних панелей - Гарнець, В.М.; Сосюра, А. В. (КНУБА, 2001)
Ролико-екструзійний метод формування пустотних панелей перекриття має переваги технічного та технологічного характеру в порівнянні з відомими вібраційними [1, 2] та безвібраційними роликовими [2, 3].
Keywords: Дотичні напруження; формування та формоутворення панелі