Особливості конструювання та розрахунку планетарного механізму обертання бурильного обладнання динамічної дії - Смірнов, В. М.; Головань, В. П. (КНУБА, 2009)
Для розробки міцних і мерзлих грунтів землерийними машинами в умовах будівництва все ширше використовують вібраційні та віброударні робочі органи.
Keywords: конструювання; розрахунок планетарного механізму; бурильне обладнання