Визначення терміну безпечного перебування людей на об’єктах різного призначення у разі їх забруднення парою ртуті - Дмитруха, Т. І.; Маджд, С. М.; Радомська, М. М.; Бовсуновський, Є. О. (ІТГІП, 2016)
У статті представлено новий екологічний параметр, що дозволяє визначати термін безпечного перебування людей на об’єктах різного призначення у разі їх забруднення парою ртуті.
Keywords: пара ртуті; ртутне забруднення; ГДК; 628.47:504.06