Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів паросилового господарства - Григоровський, Є. П.; Хоптій, В. Я. (КНУБА, 2001)
Розглянуто методи ефективності використання енергетичних ресурсів на прикладі управління технологічними процесами в умовах паросилового господарства Київського комбінату будіндустрії. Подано резерви зниження використання палива в котельних установках. Розкрито деякі особливості, які потрібно враховувати при розробці приладів та систем автоматизованого контролю температури деяких середовищ при виконанні відповідних технологічних процесів паросилового господарства
Keywords: енергетичні ресурси; паросилове господарство; резерви зниження використання палива; котельні установки; 697.326; 621