Експериментальне дослідження руху стрілової системи - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Паламарчук, Дмитро Анатолійович (ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012)
Експериментальні дослідження проводяться для підтвердження теоретичних передумов та правильності отриманих результатів теоретичних досліджень і розрахунків. Експериментальні дослідження допомагають встановити області та можливості застосування оптимального керування кранами із шарнірно-зчленованою стріловою системою.
Experimental study of movement of jib
Keywords: стрілова система; дослідження; датчик; експеримент; система збору даних