Житлові будинки-квартали - Яблонська, Г. Д. (КНУБА, 2013)
Розглядаються питання формування житлового кварталу як проміжної структуроутворюючої ланки між «містом» і «житловим будинком». Еволюція житлової квартальної забудови. Причині, за якими, місто в ХХ ст. опинилось без кварталу, як форми ефективної організації простору міста. Сучасний досвід проектування житлових будинків-кварталів.
Keywords: квартальна структура житлової забудови; quarterly structure housing development