Апарт-готель : завдання та методичні вказівки - Зінов'єва, Олена Сергіївна; Рябець, Юлія Степанівна (КНУБА, 2026)
Викладено практичні поради відносно змісту, методики виконання і оформлення кваліфікаційної роботи бакалаврів на IV курсі архітектурного факультету. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G17 «Архітектура та містобудування».
Keywords: 72.01