Психолого-педагогічні аспекти формування дослідницької мотивації студентів - Бондаренко, Н. П. (Ліра-К, 2026)
Актуальність дослідження проблеми формування дослідницької мотивації студентів підтверджується численними науковими дослідженнями у галузі психології та педагогіки, де мотивація розглядається як ключовий чинник ефективності навчально-пізнавальної та науково-дослідної діяльності
Keywords: аспекти психолого-педагогічні; студенти; мотивації дослідницькі