Аеродинамічні дослідження впливу низького будинку на високий - Зінич, П. Л.; Жуковський, С. С.; Черноус, О. В. (КНУБА, 2002)
Наведені результати експериментальних досліджень аеродинамічного впливу низького будинку на поруч розташований високий будинок.
Keywords: аеродинамічні дослідження; аеродинамічний вплив