Особливості застосування інструментарію маркетингових комунікацій в будівництві - Демидова, О. О.; Нікогосян, Н. І.; Шатрова, І. А.; Титок, В. В. (ХНУ, 2019)
Маркетингові комунікації знаходяться під впливом широкої сукупності факторів. Один з цих факторів – це галузева приналежність учасників процесу комунікації. Будівельній галузі притаманний цілий ряд особливостей, які значно впливають на маркетингову діяльність і маркетингові комунікації в тому числі. Тільки з урахуванням особ-ливостей будівельного ринку можна обрати найдієвіші інструменти маркетингових комунікацій та ефективно застосовувати їх.
Keywords: будівельне підприємство; маркетингові комунікації; учасники будівництва; будівельна продукція