Динамічне збереження як засіб для підвищення ефективності функціонування міста - Дорохіна, Г. І. (КНУБА, 2016)
На основі досліджень процесів реконструкції і рефункціоналізації дано визначення терміну "динамічне збереження". Проведений порівняльний аналіз архітектурно-композиційних прийомів сучасної вітчизняної та закордонної реконструкції. Зроблені висновки стосовно більш ефективних шляхів розвитку міст.
Keywords: динамічне збереження; реконструкція; рефункціоналізація; реновація; ефективні шляхи розвитку міста