Соціально-політичні комунікації деструктивного характеру у контексті забудови міст, площ та інших зон відпочинку - Савойська, Світлана Василівна; Романович, Т.; Ющенко, А.; Якимечко, А. (Економічна думка, 2016)
Історичні, соціо-культурні, політико-правові аспекти архітектури і будівництва ефективно розвиваються у контексті соціально-політичних комунікацій у тому випадку, коли питання забудови має конструктивний характер, тому й узгоджується між забудовником, іншими структурами та інституціями, які мають до цього питання пряме відношення. Ця процедура має здійснюватися у правовому полі, щоб після підписання ділових паперів у жодного не виникало сумнівів, що усе виписано правильно та усе законно.
Keywords: соціально-політичні комунікації; соціально-політичні комунікації деструктивного характеру