Японська архітектура синто періодів Нара-Хейан: буддійські впливи та самобутність - Шевцова, Г. В. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто розвиток японської архітектури синто періодів Нара-Хейан, висвітлено проблеми збереження самобутності і умовах впливу буддійської традиції.
Keywords: архітектура синто; вплив буддійської традиції; самобутність