Дослідження напруженого стану металоконструкцій автокранів - Заліско, І. І.; Назаренко, І. І. (КНУБА, 2009)
Металоконструкція крана являється головною частиною, на якій монтуються всі механізми.
Keywords: дослідження; металоконструкції; автокрани