Скандинавська ходьба: методичні вказівки до індивідуальної роботи - Євсюкова, Тетяна Валентинівна; Дубина, Наталя Ростиславівна (КНУБА, 2020)
Містять методику застосування скандинавської ходьби як засобу для зміцнення здоров’я, покращення самопочуття і підвищення працездатності. Призначено для студентів спеціальної медичної групи.
Keywords: ходьба скандинавська; зміцнення здоров’я