Використання екологічних стандартів в проектуванні залізничних вокзальних комплексів - Кузнєцова, Я. Ю. (КНУБА, 2014)
В статті аналізується міжнародний досвід проектування і будівництва залізничних вокзальних комплексів в світлі використання екологічних технологій і систем енергостандартів (LEED, BREEAM і ін.).
Keywords: екологічний стандарт; залізничний вокзальний комплекс; екологічне будівництво; 725.3:504.03