Об исследовании времени нахождения городского пассажирского транспорта на маршрутах в центральной части города - Дубова, С. В. (КНУБА, 2006)
Стаття присвячена питанням системного підходу до організації та взаємодії різних видів наземного міського пасажирського транспорту в умовах постійного зростання рівня автомобілізації у містах.