Особливості планувальних вирішень садибних ділянок у Львові другої половини XIX - початку 30-тих років ХХ ст. - Якубовський, І. В.; Якубовський, В. Б. (КНУБА, 2017)
Проаналізовані основні напрямки планувальних вирішень садибних ділянок у Львові з кінця дев'ятнадцятого століття до тридцятих років двадцятого століття. Запропоновано класифікацію міського садибного житла за рядом критеріїв.
Keywords: садибна ділянка; садиба; житло; Львів