Архітектурне проєктування : методичні вказівки до виконання урсового проєкту на тему «Індивідуальний житловий будинок» - Яблонська, Ганна Дмитрівна; Вовчок, Лілія Леонідівна (КНУБА, 2024)
Містять вступ, мету, основні положення та вимоги до проєкту, вказівки до виконання курсового проєкту, графік виконання курсового проєкту, список літератури та додатки. Призначено для студентів другого курсу спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», освітньо-професійної програми «Архітектура та містобудування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: проєктування архітектурне; будинок індивідуальний житловий