Процес реконструкції території застарілого житлового фонду при різних джерелах фінансування - Шеремета, Я. М.; Плешкановська А.М (КНУБА, 2012)
Розкривається увесь процес реконструкції районів застарілого житлового фонду, починаючи розробкою проектної документації і закінчуючи кінцевою реалізацією проекту. Автором розглядається, цей процес комплексно, на рівні житлового району. В роботі розкрито як державне так і приватне фінансування, що супроводжується рекомендаційними формулами по статтям доходів і витрат.
Keywords: застарілий житловий фонд; процес реконструкції; державне і приватне фінансування; рекомендаційні формули; доходи і витрати