Цифрові тендерні процедури реалізації будівельних проєктів. Менеджмент, експертиза і аудит будівельних проєктів [електронний ресурс]: методичні вказівки до вивчення дисципліни за модулем 2 - Бугров Олександр Валентинович (КНУБА, 2025)
Містить перелік тем модулю 2 курсу, рекомендації до самостійної роботи, приклади питань з поточного та семестрового контролю знань студентів з дисципліни. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Управління проєктами».
Keywords: управління будівельними проєктами