Комплексний підхід до вирішення проблеми безбар’єрного архітектурного середовища та інклюзивного дизайну - Чала, О. А. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто питання існуючих бар'єрів, аспекти, що можуть стати складовими вирішення проблеми доступності, розглянуто методи впливу на ставлення Замовника до цієї проблеми, а також завдання архітектора
Keywords: каф. інформаційних технологій в архітектурі; безбар'єрне середовище; міське середовище; рекреаційні зони; універсальний дизайн; вільний доступ; інклюзивний дизайн; 72.01