Техніко-тактичні дії футболістів на різних етапах багаторічного удосконалення - Озерова, Ольга Анатоліївна; Семенюк, Андрій Олександрович (Ліра-К, 2026)
Футбол – це спорт, який поєднує мільйони людей по всьому світу. Це не просто гра, це мистецтво, в якому тактика та техніка відіграють ключову роль. Зважаючи на те, що за свідченням багатьох авторів, серед актуальних напрямів подальшого розвитку футболу одне з головних місць займає проблема вдосконалення методики багаторічної техніко-тактичної підготовки юних футболістів й було обрано тему дослідження.
Keywords: дії футболістів