Фактори розвитку кадрового потенціалу будівельних підприємств - Дорошенко, Павло (КНУБА, 2025)
Зважаючи на складні реалії сьогодення, позначені глобалізаційними процесами, стрімкою цифровою трансформацією та інтенсифікацією виробництва, будівельні підприємства України опинилися перед викликом не лише технологічної модернізації, але й якісного зростання свого кадрового потенціалу – ключового ресурсу для досягнення стратегічних цілей та забезпечення конкурентоздатності.
Keywords: кадровий потенціал; будівельне підприємство; розвиток