Особливості формування транспортного середовища - Зенькович, Н. Г. (КНУБА, 2012)
у статті досліджується особливості та проблеми формування дизайну транспортного середовища. Наведені основні види та типи транспортного середовища та надана їх характеристика
Keywords: дизайн; транспортне середовище; комунікації; засоби; об’єкти; середовищна система