Ефективність системи теплопостачання культиваційних споруд з використанням вторинних енергетичних ресурсі - Драганов, Б. Х.; Чепурна, Н. В.; Кириченко, М. А. (КНУБА, 2014)
Викладено ексергетичний метод визначення ефективності теплообмінних апаратів для системи теплопостачання культиваційних споруд з використанням вторинних енергетичних ресурсів.
Keywords: ексергія; ефективність ВЕР; культиваційні споруди