Правове регулювання захисту персональних даних - Похиленко, Ірина (My University, 2023)
Метою статті є визначити особливості правового регулювання захисту персональних даних та на підставі аналізу юридичної літератури і нормативно-правових актів запропонувати авторське визначення зазначеного поняття. Методи дослідження: використання діалектичного методу пізнання дозволило концентрувати накопичені наукові знання та практику застосування законодавства щодо захисту персональних даних. Результати: на підставі аналізу юридичної літератури, національного законодавства запропоновані авторські визначення. Обговорення: особливості захисту персональних даних.
Keywords: персональні дані; захист персональних даних; воєнний стан; принципи