Шляхи удосконалення системи умовних картографічних позначень для автоматизації підготовки містобудівної документації в ГІС - Лященко, А. А.; Максимова, Ю. С. (КНУБА, 2018)
Сформульовано вимоги до системи умовних позначень картографічної складової документації містобудівної документації. Запропоновано систему кодування умовних позначень для встановлення чіткого зв’язку між символами системи умовних позначень та кожним об’єктом містобудівної документації. Розглянуто класифікацію умовних позначень і засобів їх реалізації в геоінформаційних системах, на основі якої виконано оцінювання складності реалізації умовних позначень в геоінформаційних системах.
Пути совершенствования системы условных картографических обозначений для автоматизации подготовки градостроительной документации в ГИС
Ways of improving the system of conditional cartographic symbols for automatiz ation of urban planing documentation preparation in GIS
Keywords: геоінформаційні системи; містобудівна документація; система умовних позначень; містобудівний кадастр