Фактори формування архітектурного партеру сучасного міста - Скоробогатько, О. В. (КНУБА, 2018)
У статті було проведено аналіз та опис факторів формування архітектурного партеру сучасного міста. Було виділено основні фактори, що впливають на організацію архітектурного партеру. Було зроблено опис для кожного виділеного фактору формування архітектурного партеру.
Keywords: архітектурний партер; зона ближнього сприйняття в архітектурі; містобудівельний партер; міський партер; фактори формування архітектурного партеру; 72.01