Екологічні принципи формування інтер‘єру - Карбан, А. А.; Зиміна, С. Б. (КНУБА, 2015)
У статті розглядається поняття «екологічний інтер’єр», основні принципи його формування, відмінність екологічного інтер’єру й екологічного стилю в інтер’єрі.
Keywords: еко-архітектура; органічна архітектура; еко-дизайн; еко-інтер’єр; еко-стиль; енергоефективність; енергозбереження; матеріали; екологічні фактори; екологічні принципи; эко-архитектура; органическая архитектура; эко-дизайн; эко-интерьер; эко-стиль; энергоэффективность; энергосбережение; материалы; экологические факторы; экологические принципы; eco-architecture; organicarchitecture; eco-design; eco-interior eco-style; eco-friendly interior; energy efficiency; energy; materials; ecological factors; ecological principles