Врахування підпорів в вузлах впадіння бокових притоків в основну річку - Величко, С. В.; Дупляк, О. В. (КНУБА, 2015)
Наведена послідовність розрахунку підпору в вузлах приєднання притоків до основного русла при проходженні паводкової витрати 1% забезпеченості на прикладі р. Тиса.
Keywords: паводкова витрата 1% забезпеченості; підпор; гідравлічний розрахунок; з’єднання потоків