Модульні будівлі з використанням принципів трансформації елементів - Самойлович, В. В.; Орлова, О. С. (КНУБА, 2016)
Розглянуто світовий досвід проектування і будівництва модульних будівель з використанням принципів трансформації елементів; визначені типи архітектурно-конструктивних схем будівель з об’ємних блоків та матеріали для їх виготовлення.
Keywords: модульні будівлі; світовий досвід; архітектурноконструктивні рішення; матеріали конструкцій; мodul buildings; world experience; architectural and construction solutions; constructions’ materials