Пропозиції з розроблення комплексу нормативних документів з освітлення - Сергейчук, О. В. (ДНДІБК, 2013)
Природне та штучне освітлення повинно відповідати низці вимог: санітарно-гігієнічним, економічним, естетичним тощо. В Україні необхідно розробити відповідні нормативні документи. Вони мають бути взаємопов’язані і враховувати великий вплив освітлення на енергоефективність будівель. Стаття присвячена розгляду цього питання.
Keywords: освітлення; інсоляція; сонцезахист; теплоізоляція