Взаємодія кольору і форми як інструмент в сучасному мистецтві та проектуванні (на прикладі аптеки в м. Києві) - Пилипчук О. Д. (КНУБА, 2012)
В статті піднято питання про актуальність використання кольору в сучасному мистецтві та проектуванні інтер’єрного простору, та його взаємодія з художньою формою в візуально-просторовому середовищі. Взаємодія кольору і форми як інструмента в сучасному мистецтві та розглянуто на прикладі аптеки в м. Києві.
Keywords: колір; інтер’єрний простір; художня форма; цвет; интерьерное пространство; художественная форма; искусство и дизайн; color; interior space; art form; art and design; мистецтво і дизайн