Врахування віку біоценозу при розрахунках аеротенків - Федорець, М. В. (КНУБА, 2003)
Системи, які широко вживалися для розрахунку аеротенків останнє десятиліття і які зберегли в цілому свою актуальність на даний момент
Keywords: врахування віку; вік біоценізм; вік при розрахунках аеротенків; 628.356.3