Українська мова для іноземних студентів - Плотнікова, Людмила Федорівна (КНУБА, 2023)
Містить лексико-граматичний матеріал з наукового стилю мовлення. Для іноземних студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра усіх форм навчання напрямів: 192 - Будівництво та цивільна інженерія, 191- Архітектура та містобудування.
Keywords: мова українська; стиль мовлення